Concept

Contact

Oplossingen

My-Pup

Onbemande MyPup Pick Up Points zijn ideaal nu voor elk bedrijf, instelling of appartementencomplex in onze nieuwe 1,5 meter maatschappij. Hygiënische, veilige en intelligente pakketbezorging zonder onnodig contact.
Het is heel eenvoudig. Wij plaatsen een onbemand MyPup Pick Up Point bij u op kantoor, instelling of in een appartementencomplex. Wij verzamelen alle pakketten, van alle koeriers, op een MyPup-hub aan de rand de stad. Daarna bezorgt uw MyPup-koerier nog dezelfde dag de pakketten veilig op locatie. 1,5 meter afstand gegarandeerd.

M+N PROJECTEN

SmartSCREEN is uitermate geschikt voor Social Distance en preventie in kantoren, gezondheidszorg, retail en vele andere locaties. In een kantooromgeving zorgt SmartScreen met een brandvertragend en transparant PVC paneel ervoor dat het zicht en contact met collega’s mogelijk blijft.
Vervuilde of beschadigde panelen kunnen makkelijk gereinigd, gedesinfecteerd en/of volledig vervangen worden.
SmartSCREEN is de oplossing voor tijdelijke afscheidingen en heeft een minimale opslagruimte nodig na gebruik. Montage en demontage is eenvoudig en vereist geen gereedschap.

AURA AWARE

De Aura Aware is een slimme afstandsmeter die medewerkers en consumenten helpt een veilige afstand van elkaar te bewaren. Onze gepatenteerde technology detecteert of er iemand in de ruimte is die binnen 1.5 meter afstand komt. Een rood licht waarschuwt beide partijen om de juiste afstand te nemen.

OPENR

Openr is een Nederlandse oplossing en biedt intercom & toegangscontrole  voor bedrijfsverzamelgebouwen aan die draadloos communiceert met je telefoon. Via de Openr App kan je bezoekers aan de intercom door videobellen te woord staan en kan je op afstand deuren openen, zonder dat deurklinken aangeraakt hoeven te worden. Met de Openr oplossing kan je bezoekers veilig en gastvrij verwelkomen. 

TUV

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. Wij staan samen sterk voor het bevorderen van betrouwbaarheid in organisaties, tussen organisaties en voor de consument. Ons hoofddoel is om aantoonbaar te maken dat u aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet. Of dit nu vanuit wetgeving is of vanuit een opdrachtgever. We stellen dit heel feitelijk vast met een TÜV audit, keuring of inspectie.

ParkBee

Als ParkBee kunnen we niet veel betekenen in deze tijden, maar we steunen wel graag het personeel in de zorg dat nu enorm belangrijk werk verricht. Daarom stellen we gratis ParkBee-parkeerplekken beschikbaar voor deze helden. Vul je informatie in via de link en wij zorgen dat er €100,- parkeertegoed op je kenteken wordt toegevoegd.

DAPPLE

Dapple is continu bezig de gebouwde omgeving beter, duurzamer, sneller en rendabeler te maken. Door technologische- en bedrijfskundige inzichten met elkaar te verbinden creëren wij een unieke dienstverlening voor de vastgoed-, bouw- en installatiesector.  In de huidige situatie waarin we ons allemaal bevinden, zit je niet te wachten op het vastzitten aan een abonnement. Dapple heeft ervoor gezorgd dat de data analyse service nu ook separaat gebruikt kan worden. Hierdoor kan jij direct kosten reduceren die bijvoorbeeld betrekking hebben op: Exploitatie-, Servicekosten-, Onderhoud-/beheerkosten-, Bedrijfsvoering- of Onderhoudsrapportage.

REALTECH

De overheid heeft sterke maatregelen aangekondigd voor alle evenementen die gaan plaatsvinden. Veel start verkoop momenten zullen moeten worden gecanceld en het aantal contactmomenten in het verkoopproces moeten geminimaliseerd worden. Wij dragen graag ons steentje bij om de verkoopprocessen niet tot een stop te laten komen door onze tool Maklr. tijdelijk gratis aan te bieden. Maklr. digitaliseert het volledige verkoopproces waardoor geen enkel project vertraging op hoeft te lopen. 

AREA OF PEOPLE

AREA OF PEOPLEopgericht in 2018, is heeft als missie om van gebouwen en gebieden zelforganiserende micro-dorpen te maken. Om dit te realiseren zetten wij zowel Tech als People in: ons community service platform met daarbij de flexibele online en offline inzet van onze community coaches. Wij hebben vanuit AREA of PEOPLE extra faciliteiten beschikbaar gesteld om ons platform tijdelijk zeer laagdrempelig toegankelijk te maken.

R8TECH

R8 Technologies is een bedrijf dat zich richt op het verminderen van het energieverbruik in commercieel onroerend goed en tegelijkertijd een uitstekend binnenklimaat voor elke kamer en ruimte behoudt, wat aanzienlijke besparingen oplevert voor zowel de eigenaren als de beheerders van het gebouw. Je zult versteld staan hoeveel klimaatinstallaties op dit moment gewoon door draaien terwijl het pand dicht is. Bij ons geen grote investeringen vooraf, alleen een fixed fee per maand en eventueel op basis van shared savings, bij grotere gebouwen. Dus met name de remote integration in combinatie met de reductie van operationele kosten is op dit moment erg interessant! 

OFFICE APP

Office App is het geïntegreerde modulaire & schaalbare platform voor werknemerservaring op kantoor. Wij brengen alle functionaliteiten en diensten in uw kantoorgebouw samen op één platform. We bieden onze klanten, data inzichten om hun werkruimte en werknemerservaring te optimaliseren voor 10’s van duizenden kantoormedewerkers in 10 landen in Europa in meer dan 300 gebouwen om een Happy Office Life te creëren. Wij willen er graag voor zorgen dat de risico’s van gezondheids- en veiligheidsproblemen worden verminderd en dat hun personeel zich veilig en zeker voelt.

Powered by

Time Equities

Reddstone

Contact

Nu de regering het versoepelen van de COVID-19- beperkingen overweegt, willen we huurders helpen om veilig terug te keren naar hun kantoor. 

+31 6 21 59 48 05

Contact

Nu de regering het versoepelen van de COVID-19- beperkingen overweegt, willen we huurders helpen om veilig terug te keren naar hun kantoor. 

+31 6 21 59 48 05